Wonen

Charleroi Métropole biedt oneindig veel woonmogelijkheden, een gevarieerd levenskader en concurrentiële prijzen. Kom alles te weten over wonen in deze regio, die in volle ontplooiing is en bekend staat om haar vriendelijke inwoners!

 • Een woning vinden

  Een woning vinden

  Charleroi Métropole biedt verschillende soorten woningen aan. Geniet van betaalbare prijzen in een dynamische, gezellige en unieke regio. Nu is het ideale moment om te verhuizen naar en te investeren in de regio.

  Ontdek
 • Zich verplaatsen

  Zich verplaatsen

  Charleroi Métropole ligt in het hartje van Europa en staat bekend om haar uitzonderlijke bereikbaarheid. Dankzij de vele doeltreffende vervoersmiddelen bereikt u vlot de Metropool en haar omliggende gemeentes.

  Ontdek
 • Lokaal eten

  Lokaal eten

  Het aantal gevarieerde en kwaliteitsvolle, lokale specialiteiten en voedingsproducten - bio of uit de streek - blijft steeds groeien in Charleroi Métropole. Ontdek een paar klassiekers ...

  Ontdek
 • Zich verzorgen

  Zich verzorgen

  Charleroi Métropole is een heuse draaischijf op het vlak gezondheidszorg. In de regio zijn talloze, internationaal vermaarde ziekenhuizen met de modernste technologieën maar ook vele gezondheidscentra gevestigd.

  Ontdek
 • Kinderopvang

  Kinderopvang

  Charleroi Métropole beschikt over kwaliteitsvolle vestigingen en voorzieningen om kinderen van elke leeftijd op te vangen. Hier vindt u een schat aan informatie.

  Ontdek
 • Vrije tijd

  Vrije tijd

  Culturele uitstapjes, bars, restaurants, ... In Charleroi Métropole zijn er duizend en een mogelijkheden om zich te ontspannen. En dan hebben we het nog niet eens over de vele sportinfrastructuren. Ontdek ze hier.

  Ontdek
Blog

Nos derniers articles en relation

Tous les articles