Coworkingspaces bieden meer dan een koffie onder collega’s

Coworkingspaces bieden meer dan een koffie onder collega’s

Gedeelde kantoren zijn een gastvrije en professionele optie om u te concentreren op uw activiteiten, uw klanten te ontvangen en uw netwerk uit te bouwen… zonder dat u wordt afgeleid door de zich opstapelende afwas of kleren die nog opgeruimd moeten worden.

Een ruimte om te delen: de Coworking van Charleroi Entreprendre in Charleroi

Deze locatie voorziet in gedeelde kantoren en is de klok rond open. Wat is er zo bijzonder aan? Deze coworkingspace positioneert zich als een ontmoetingsplaats. Heel wat ondernemers uit diverse sectoren leren elkaar hier kennen, wisselen ideeën uit en werken samen.

“Heel wat ondernemers met verschillende profielen ontwikkelen hun activiteiten bij ons. Dat kan gaan van een imker die zijn financieel plan uitwerkt tot een softwareontwikkelaar”, verduidelijkt Frédéric Wins, coworkingmanager, actief bij Charleroi Entreprendre.

Een gemeenschappelijke vitrine bij La Ferme Coworking in Chimay

La Ferme Coworking in Chimay biedt coworkingkantoren aan voor freelancers, telewerkers die zich beter willen concentreren en zelfs salesvertegenwoordigers die onderweg zijn.

discussion dans un coworking
Deze coworkingspaces vereenvoudigen uitwisselingen en bevorderen samenwerkingen.

Een unieke werkplaats voor ambachtslieden bij  Coezion in Fleurus

In Fleurus werd de voormalige mouterij omgetoverd tot een splinternieuwe coworkingspace. De originaliteit van deze plek is dat ze hoofdzakelijk voor ambachtslui bestemd is. Ze is verdeeld over 3 verdiepingen, met verschillende werkplaatsen en een totale oppervlakte van meer dan 1.000 m². De coworkers kunnen er machines en gereedschap delen.

Coezion biedt ook administratieve en boekhoudkundige diensten aan.

 Co-station in Charleroi zorgt voor een collectieve digitale impuls

Dit gebouw aan de Quai Verlaine verwelkomt start-ups en ondernemers die mogelijkheden zien in de creatieve en digitale sector.

Deze coworkingspace is vergelijkbaar met de naamgenoten in Brussel en Gent, die al vele coworkers wisten te verleiden.

Comfortabele kantoren in de Coworking E420 in Mariembourg

Deze plek biedt mobiele werknemers een praktische en inspirerende werkruimte. U vindt hier alles om de concentratie en kwaliteitsvolle uitwisselingen te bevorderen: kantoren, een goede wifiverbinding, een gedeelde keuken enz.

Bovendien is de toegang tot de infrastructuur gratis (na voorafgaande inschrijving).

réunion en coworking
Deze coworkingspaces vereenvoudigen uitwisselingen en bevorderen samenwerkingen.

Heel wat coworkingspaces beschikken over vergader- en seminarzalen.v

Inspirerende coworkingspaces bij Monkey Bridge  en Aérovillage in Gosselies

Monkey Bridge, gevestigd in het Brussels South Charleroi Biopark, ligt vlak bij de luchthaven en inspireert veel start-ups. Deze coworkingspace in een milieuvriendelijk gebouw biedt naast zijn aangename en moderne werkruimtes, de mogelijkheid om initiatiefnemers bij de ontwikkeling van hun bedrijf bij te staan met advies, een businessplan, financieringsaanpak enz.

Aérovillage is gevestigd in een oude boerderij. Het is de thuishaven van veel mobiele werknemers, ondernemersgroepen en zelfstandigen. De coworkingspace verhuurt kantoren, vergaderzalen en handelsruimten.

De Coworkingspace bij Anderlues – een professionele en gastvrije plek

Naast de individuele kantoren is dit adres ook een ideale plaats om professionele vergaderingen te organiseren, van een face-to-facegesprek met een klant tot een seminar voor een ruimer publiek. Een wachtruimte, die wordt beheerd door een intern secretariaat, staat ook ter beschikking van de huurders.

Coworkingspaces zijn aantrekkelijk voor allerhande actieve profielen, van softwareontwikkelaars tot imkers.

Creatieve impulsen bij Composite in Charleroi

Deze vestiging biedt ‘gedeelde creatieve ruimtes’. Ze herbergt een heel netwerk van professionele creatieve ‘makers’.

Het gebouw bevat diverse ruimten die zijn ingedeeld volgens de activiteit van de gebruikers, bv. computerwerk, mode, schrijnwerk, schilderen… De locatie wordt ook gebruikt om evenementen te organiseren.

Kom zeker eens langs bij Partners House in Walcourt

Deze locatie langs de N5, halfweg tussen Charleroi en Philippeville, leent zich uitstekend om klanten te ontvangen, een vergadering te beleggen en andere ondernemers uit de regio te ontmoeten.

Veel ondernemers maken gebruik van deze coworkingspace om hun bedrijf te lanceren en zich volledig te focussen op hun doelstellingen.

Netwerken met resultaat bij Start office in Seneffe

Dit inspirerende adres vormt de thuisbasis van veel ondernemers. Naast de gedeelde kantoren worden talrijke evenementen georganiseerd om collectief denkwerk en networking aan te moedigen.

meeting en coworking
De coworkingspaces vergemakkelijken networking van veel ondernemers.