Bezoeken

Charleroi Métropole is bezaaid met dynamische en atypische culturele en toeristische plekken. Spektakels, artistieke performances, folkloristische evenementen, tentoonstellingen, unieke plaatsen, … Iedereen kan rekenen op het warme onthaal van de inwoners.

 • Uitzonderlijke culturele plaatsen

  Uitzonderlijke culturele plaatsen

  “Charleroi, het nieuwe Berlijn?” De internationale pers is unaniem. Het culturele leven van de metropool verbaast met zijn creativiteit, originaliteit en innoverende stijl.

  Ontdek
 • Verbluffende toeristische plekjes

  Verbluffende toeristische plekjes

  Trek op ontdekking in elke uithoek van Charleroi Métropole. De streek zal u aangenaam verrassen met haar stadstoerisme, architectuur, natuur, erfgoed, folklore, ... Aan keuze geen gebrek!

  Ontdek
 • Top 5 om te ontdekken

  Top 5 om te ontdekken

  Charleroi Métropole is een uitgelezen bestemming voor wie tegelijk de stad wil verkennen, wil uitrusten op het platteland en wil genieten van rust en allerhande animaties. Ontdek de blikvangers van de Métropole.

  Ontdek
 • Eten en slapen

  Eten en slapen

  Charleroi Métropole verwelkomt haar inwoners en toeristen in een warm kader. Het is de ideale plaats om te genieten van een glaasje of een maaltijd en te overnachten in een van de gezellige etablissementen.

  Ontdek
Blog

Nos derniers articles en relation

Tous les articles