Ondernemen & Werken

Charleroi Métropole stimuleert investeringen en ondernemerschap, waardoor er aan werk zeker geen gebrek is. Kom hier meer te weten over de grote sectoren uit de regio, de redenen om te investeren en de beschikbare steun om er uw activiteit te vestigen.

 • Investeren in de metropool

  Investeren in de metropool

  Dankzij haar uitzonderlijke ligging en kwaliteitsvolle diensten trekt Charleroi Métropole investeerders aan. Ontdek de troeven van een streek met een hoog ontwikkelingspotentieel.

  Ontdek
 • Een bedrijf oprichten en ontwikkelen

  Een bedrijf oprichten en ontwikkelen

  Dankzij een ruime waaier aan begeleidende en ondersteunende diensten moedigt Charleroi Métropole inwoners aan die een activiteit willen opstarten, een nieuw bedrijf willen oprichten of een bestaand bedrijf willen uitbouwen.

  Ontdek
 • Uw droomjob vinden

  Uw droomjob vinden

  Om hun teams te versterken zijn talloze bedrijven en diensten in Charleroi Métropole voortdurend op zoek naar bevoegd personeel met uiteenlopende kwalificaties.

  Ontdek
 • Ontdek de economische troeven

  Ontdek de economische troeven

  In Charleroi Métropole vindt u grote multinationals uit verschillende toonaangevende sectoren. Ze ontwikkelen er stimulerende en ambitieuze projecten en werven alle soorten profielen en competenties aan.

  Ontdek
 • De organisatie van uw ‘business events’

  De organisatie van uw ‘business events’

  Charleroi Métropole leent zich uitstekend voor het zakelijke toerisme en beschikt over een belangrijk netwerk van infrastructuren waar onder meer conferenties, congressen, evenementen en beurzen kunnen worden georganiseerd in een geschikte omgeving.

  Ontdek
Blog

Nos derniers articles en relation

Tous les articles