Charleroi Métropole Toerisme

Charleroi Métropole Toerisme
Projecten
Iedereen vindt in Charleroi Métropole wat hij of zij zoekt: ontspanning op het platteland of in de stad, wandelingen, watersport, een avant-gardistisch cultureel aanbod, landschappen om te bewonderen ... kortom: te veel om op te noemen. Iedereen vindt in Charleroi Métropole wat hij of zij zoekt: ontspanning op het platteland of in de stad, wandelingen, watersport, een avant-gardistisch cultureel aanbod, landschappen om te bewonderen ... kortom: te veel om op te noemen.

Alle toeristische opties van de Metropool verzameld op een website

Twee toeristische diensten van Charleroi Métropole, het Maison du Tourisme Pays des Lacs en het Maison du Tourisme Pays de Charleroi, werken samen aan een kwaliteitsvol toeristisch aanbod om van Charleroi Métropole een volwaardige bestemming voor korte verblijven te maken. De twee toeristische diensten bundelen hun krachten om de stedelijke en landelijke troeven van Charleroi Métropole te promoten en te commercialiseren, zoals stedelijke, culturele en sportactiviteiten, culinaire en erfgoedontdekkingen, trektochten enz.

Zij bundelden de krachten om toeristen en mensen die graag nieuwe ervaringen opdoen, een website met alle info op de schaal van Charleroi Métropole aan te bieden:

www.cm-tourisme.be